Specialistische werkzaamheden

24/7 dienstverlening voor:
1. Calamiteiten
2. Reiniging
3. Graffiti verwijderen
4. Gladheidbestrijding

_ESS6910
20211021_103416hoogwerker-specialistische werkzaamheden
IMG-20201124-WA0012specialistische werkzaamheden

Specialistische werkzaamheden

Diversiteit

Biggelaar Groen kenmerkt zich al jaren door de diversiteit aan specialistische werkzaamheden. Onze collega’s staan 24/7 klaar voor meldingen en calamiteiten waarbij zowel een groene achtergrond als pragmatisch inzicht wordt gevraagd. Graag denken wij met u mee over het veilig en onverstoord blijven gebruiken van uw terrein of buitenruimte.

Snelle hulp

Calamiteiten

Met ons uitgebreide machinepark staan wij zeven dagen per week klaar om op basis van een calamiteitenmelding snel hulp te bieden. Het direct weer veiligstellen van de openbare ruimte is hierbij ons belangrijkste doel. Werkzaamheden variëren van het opvullen van een spoelgat en het snoeien van een uitgebroken tak, tot aan het opruimen van een kapot bushokje of (stort) afval. Daarnaast bieden wij hulp bij het opruimen van (verkeers-)ongelukken. Onze ontwikkelde reinigingsunit is hierbij essentieel om snel en efficiënt het wegdek te reinigen en oliesporen te behandelen tegen gladheid.

20211021_103416hoogwerker-specialistische werkzaamheden
reiniging

Regionaal inzetbaar

Reiniging

Wij hebben verschillende reinigingsdiensten die regionaal inzetbaar zijn. Hierbij kunt u denken aan handmatige en machinale veegwerkzaamheden bij zowel kleinschalige als grote evenementen. Daarnaast kunnen we met onze mobiele reinigingsunit ook straatmeubilair, speeltoestellen en objecten reinigen. Doordat onze machines voldoen aan de laatste regelgeving zijn wij in staat om ook in stadscentra energieneutraal reinigingswerk uit te voeren.

Ongewenste straatvervuilingen

Graffiti verwijderen

Sinds 2008 zijn wij ook gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti, wildplak posters en stickers. Met onze mobiele reinigingsunit zijn we in staat om ongewenste ‘straatvervuilingen’ snel te verwijderen in de regio.

graffitie verwijderen
gladheidbestrijding

24/7 veilig

Gladheidbestrijding

Veiligheid staat voorop, zo ook in de winterperiode. In deze periode staan wij 24 uur per dag klaar om ervoor te zorgen dat gebruikers van uw buitenruimte geen gevaar ondervinden van sneeuw of gladheid. Waar nodig worden werkzaamheden zoals sneeuw schuiven en (vloeibaar) zout strooien afgestemd op uw werkprocessen. Het gebruik van vloeibaar zout zorgt ervoor dat het ijs sneller smelt dan bij het gebruik van strooizout.