BEDRIJFSPROFIEL

In het jaar 1979 is Frens van den Biggelaar gestart met een hoveniersbedrijf. Naast het hoveniersbedrijf was er ook een tuincentrum aanwezig op de Hooidonk 1 in Den Dungen. Frens van den Biggelaar die werkzaam was als verpleegkundige begon naast zijn baan aan het opzetten van het hoveniersbedrijf wat ontstaan was uit een hobby en vriendschap voor de natuur. In de loop van de jaren heeft Frens van den Biggelaar naast het runnen van het bedrijf ook een arboretum opgericht met meer dan 1400 bomen en struiken van uiterst bijzondere variëteiten. Landgoed D’n Hooidonk zoals het nu genoemd is geeft mensen een inzicht in de grote verscheidenheid aan mogelijkheden die er zijn om bijzondere soorten aan te planten.

Sinds begin 2002 is het hoveniersbedrijf overgenomen door Roel Jansen, zodat Frens van den Biggelaar op toen 56 jarige leeftijd zijn arboretum verder kon uitbouwen tot een landgoed met een officiële status. Het hoveniersbedrijf is verder gegroeid en is zich meer en meer gaan richten op aanleg en beheer van de openbare ruimte. Daarnaast behoren landgoederen, bedrijven en instellingen tot de klantenkring, waarna de particuliere sector nog een klein gedeelte vormt binnen onze klantenkring.

Sinds begin 2010 is Hoveniersbedrijf van den Biggelaar uiteindelijk omgedoopt tot de naam: Biggelaar Groen BV. Een korte maar krachtige naam waaruit blijkt dat het bedrijf vanalles doet op het gebied van groen en alles wat daar een raakvlak mee heeft. Biggelaar Groen, een bedrijf wat zich kenmerkt door zijn hoge service gerichtheid met een 24 uurs mentaliteit en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Biggelaar Groen BV

Rijndonksestraat 2A
5275 HJ Den Dungen
T: (073) 594 12 39
F: (073) 594 34 57
E: info@biggelaargroen.nl  


Copyright 2020 Biggelaar Groen BV | Alle rechten voorbehouden